Bicara Perkongsian SMK Benut

Anda prihatin? Ada sebarang aduan? Anda boleh menyatakan sebarang pandangan dan pemasalahan anda mengenai SMK Benut di sini.
Nyatakan maklumat lengkap untuk memudahkan pihak kami membantu masalah anda.
Pihak pentadbiran sekolah akan cuba mengatasi masalah yang diberikan.
Terima kasih diucapkan atas keprihatinan anda.

Sign Bicara Perkongsian SMK Benut Return to Portal Rasmi SMK Benut

Entry #: 17

Entry Date: 2011-12-28 03:40:09

Name: Muhammad Ryzal
Site Rating: 10
Visitor Comments: Tahniah dan syabas diucapkan kepada pelajar-pelajar cemerlang pmr 2011..

Entry #: 16

Entry Date: 2011-12-15 04:12:37

Name: Muhammad Ryzal
Site Rating: 10
Visitor Comments: SMK Benut sememangnya yang terbaik kerana mempunyai ramai tenaga pengajar yang berpengalaman dan berwibawa. Namun begitu, bagaimana pula dengan pelajarnya?? memang benar ramai pelajar yang cemerlang dalam akademik dan kokurikulum telah berjaya dilahirkan, tetapi terdapat segelintir pelajar yang masih mempunyai moral dan akhlak yang rendah. Masalah yang kecil ini perlu diberi perhatian awal sebelum menjadi lebih parah.Terima kasih.

Entry #: 15

Entry Date: 2011-06-02 12:10:29

Name: Asna
Site Rating: 10
Visitor Comments:

seronok tengok blog ini..blh tau tajuk lagu yg digunakan?


Tq. =)


Entry #: 14

Entry Date: 2010-06-21 02:17:42

Name: Zamarul
Site Rating: 10
Visitor Comments:

Assalamualaikum...Saya Zama dari Skudai Kiri Johor (bekas pelajar SMK Benut) ingin mencadangkan supaya SMK Benut mempertingkat kegiatan kebudayaan seperti Seni Silat,Dikir Brat,Kuda Kepang,Zapin dan sebagainya agar SMK Benut menjadi sebuah inatitusi pendidikan yang kaya dengan seni budaya di samping tinggi tahap pencapaian akademik.Di samping itu saya ingin memcadangkan agar SMK Benut memperketat disiplin dan meningkatkan hukuman terhadap para palajar yang melanggar disiplin sekolah supaya mereka merasa serik untuk melakukan aktiviti antimoral tersebut.Saya berharap cadangan saya dapat dipertimbangkan.Sekian terima kasih.


Entry #: 13

Entry Date: 2010-01-04 05:52:16

Name: daing bahtiar
Site Rating: 7
Visitor Comments: tolong masukan gambar majalah segar setiap pelajar kelas dari tahun 1965-2009 dan guru-gurunya sekali(terutama tahun 1994-1998)..tu pun kalau dapatlh.tq

Entry #: 12

Entry Date: 2009-09-05 23:36:18

Name: Aminudin Musa (Pokok)
Site Rating: N/A
Visitor Comments: bangkit sahor teros teringat kat smb..
tros rewind balek kat otak ni memori2 yg besh & x besh sejak jadik student smb.. tapi banyak yg besh2 la.. teingat lak cikgu2 smb yg sempoi abes.. camne la diorang skang.. hope sehat2 la hendaknye..bile aku bace blog smb nampak pulak muke cekgu2 aku ni.. Alhamdulillah, nampak betambah sehat je.. lagi2 cekgu nordin.. Hohoh.

ta tau nak tuleh pe ag.. pose2 nih blank sket pale..

so dgn x officialnye sy sbgai wakil alumni2 smb yg skang ngah study kt uitm shah alam ni nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua warga SEKOLAH MENEGAH KEBANGSAAN BENUT.. n kepada sume student smb, ingat motto nih 'we are the best'.. prove it 2 d entire nation n thier f**kin people dat we're really, really d best.. so dun make any bullshit out there, aight..

Entry #: 11

Entry Date: 2009-08-13 20:53:41

Name: Siti Norlela Binti Samion
Site Rating: N/A
Visitor Comments:

Assalamualaikum w.b.t. 


Semoga SMK BENUT terus cemerlang,gemilang,terbilang, dan menjadi yang terbaik bukan saja untuk tahun ini tetapi untuk tahun-tahun yang bakal mendatang.


insya'Allah....Amin.


'WE ARE THE BEST'


Entry #: 10

Entry Date: 2009-07-02 01:38:57

Name: cikgu zainal
Site Rating: N/A
Visitor Comments:

salam, saya nak tanya ni. mcm mana boleh buat banner yang ucapan tahniah tu dari hujung page ke hujung page. kalau sudi mintak admin tlh tunjukkan. terima kasih.


 


http://prasktamanperling.blogspot.com


 


Entry #: 9

Entry Date: 2009-06-17 06:07:19

Name: Mohd Noh Bin Yaakub
Site Rating: N/A
Visitor Comments:

Assalamualaikum..wrt


Sungguh menarik Portal SMB..Tahniah kepada mereka yg terlibat menjayakan Portal ini..Sebagai bekas pelajar SMB ini saya rasa amat berbangga sekali..Cadangan saya agar dapat dimuatkan satu ruangan 'Nostalgia' iaitu semua gambar2 bekas pelajar sejak dari pembukaan sekolah ini..juga beserta alamat2 bekas pelajar agar kami yang terdahulu ini dapat menghubungi rakan2 seperjuangan yg terdahulu..


Amat sukar untuk mendapatkan alamat2 tersebut..tetapi sebagai bukti kesungguhan pihak terbitan Portal ini saya percaya akan menambah keceriaan lagi dalam Portal ini..Insyaallah.


Entry #: 8

Entry Date: 2009-05-27 02:18:13

Name: sahdaria binti ithnain
Site Rating: N/A
Visitor Comments: Assalamualaikum....saya sahdaria ithnain bekas pelajar SMK Benut ( 2003-2006)ingin mengucapkan slmt hari guru kpd cikgu2 SMK Benut yang banyak memberi dorongan dan tunjuk ajar selama saya menjadi pelajar di sana.Rindu sgt dengan KUALINTANG SMK Benut.

Entry #: 7

Entry Date: 2009-05-27 01:52:02

Name: sahdaria binti ithnain
Site Rating: N/A
Visitor Comments: boleh saya dapatkan no.telefon pejabat SMK Benut?


17 Entries in Guestbook [ Accessed 4506 times ]

Google




Visit ScooterSafety101 | CycleSafety101

Make this book Ad-Free
Hosted by efreeguestbooks
Copyright 2000-20013 efreeguestbooks